Telekhelyzet elemzési szolgáltatások

A telekhelyzet elemzés alapvető szolgáltatás, amely biztosítja a telek maximális használhatóságát és kereskedelmi értékét építési szempontból.

Ez a szolgáltatás befektetőknek és ingatlan tulajdonosoknak/eladóknak nyújt előnyt azzal, hogy részletes betekintést kínál a telek építési potenciáljába.

Befektetők a telekhelyzet elemzést használhatják az építési terület potenciáljának értékelésére, és a beruházási terveiket a lehető leghamarabb megvalósíthatják.

Másrészt az ingatlan tulajdonosok/eladók ebből a szolgáltatásból profitálhatnak azzal, hogy tisztán láthatják, mit lehet építeni a területükön, ami közvetlenül befolyásolja a telek értékét vagy az elérhető piaci árat.

Isztriai földek hasznosíthatóságának elemzése, szakértői tanácsok az Alpha Luxe Group-tól

Telekhelyzet elemzési szolgáltatásunk a következők alapos ellenőrzését tartalmazza:

  • tulajdoni lapok
  • katasztrális körvonalak
  • a kataszteri és földhivatali területek harmonizálása
  • és minden terület Általános Városi Tervének (AVT) részletes áttekintése

Grafikus és szöveges bemutatót is biztosítunk minden helyszínhez, valamint szakértő építészeink által készített koncepcionális tervezetet.

Telekhelyzet elemzési szolgáltatásunkkal tájékozott döntéseket hozhat telekének legjobb felhasználásáról és maximalizálhatja annak potenciális értékét.

Biztosítsa a legmagasabb megtérülést befektetésére részletes telekhelyzet elemzési szolgáltatásunkkal, amely kiaknázza telekének teljes potenciálját és elősegíti a tájékozott döntéshozatalt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot címen ma, hogy átfogóan megértesse ingatlanának építési lehetőségeit.

+385 52 204 933