Teljeskörű IT-megoldások turisztikai létesítmények számára

A poreči székhelyű Alpha Luxe Group számos IT és webes megoldást kínál európai szakértői partnereink által.

Mint ingatlan szakértők, szenvedélyünket a technológiára összpontosítjuk, hogy ingatlanjait a vásárlást követően a legmodernebb eszközökkel lássuk el.

IT-támogatás az ingatlanok online értékesítéséhez, Alpha Luxe Group

IT szolgáltatásaink a következőket fedik le:

  • Teljes üzleti digitalizáció
  • IT-hálózati tervezés és végrehajtás
  • IT-eszközök és WiFi-hálózatok telepítése
  • Hálózati teljesítmény optimalizálása
  • Videó felügyeleti és riasztó rendszerek tanácsadás és telepítés
  • SAT TV és audio technológiai telepítés
  • Okos otthoni rendszerek tanácsadás és telepítés privát lakások, családi szállodák és hostelek számára

Az irodák és vendéglátóipari létesítmények részletes IT-tervezésében szerzett tapasztalatainkkal támogatást nyújtunk az első tervezéstől a megvalósításig, beleértve a POS rendszerek és szerver infrastruktúrák beszerzését és karbantartását.

Marketingtervezésünk a hotel létesítményeken belüli hotspot vezeték nélküli hálózatokat tartalmaz, segítve a felhasználói adatok gyűjtésében, elemzésében és alkalmazásában az értékesítés növelése érdekében. Weboldalakat és mobilalkalmazásokat fejlesztünk és programozunk, valamint mobilkapcsolattal rendelkező felügyeleti rendszereket és távoli Okos otthoni rendszereket kínálunk, amelyek a Google Alexa-val működnek.

Csapatunk széleskörű tapasztalata, egyéni ügyfélközelítése, valamint az innovatív megoldások és a minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettsége megbízható partnerré tett minket digitális átalakulási igényeihez.

Forduljon hozzánk szakértői IT infrastruktúra telepítésért, karbantartásért és innovatív megoldásokért, hogy növelje versenyképességét a turizmus területén.

Az Ön elégedettsége a mi prioritásunk!

+385 52 204 933