Találja meg tökéletes ingatlanát az Alpha Luxe Group

Ön egy megbízható és hiteles horvát ingatlanközvetítőt keres? Ne keressen tovább, válassza az Alpha Luxe Group-ot. Tudjuk, hogy az ingatlan vásárlása vagy értékesítése az élet egyik legfontosabb befektetése, ezért tapasztalt szakembereket biztosítunk, hogy végigvezessék Önt a folyamaton.

  • Ha önállóan próbálja eladni ingatlanát, lassú és sikertelen értékesítésre számíthat. Ügynökségünk megbízásával előnyben részesülhet azoktól a potenciális vevőktől, akik az Ön ingatlanához hasonló tulajdont keresnek. Teljes körű dokumentációs ellenőrzést, ingatlan előkészítést, piaci értékbecslést, tanácsadást, jogi biztonságot és adminisztrációt is biztosítunk.
  • Ha ingatlant vásárol, ismernie kell a jogi előírásokat, az építési szakmát, az építészetet, az energiahatékonyságot és az adminisztratív eljárásokat az optimális döntés meghozatalához.

Ezen információk nélkül felesleges költségekbe és nehézségekbe ütközhet a tranzakció lebonyolításakor. Ügynökségünkkel való együttműködéssel megbízhat bennünk a minőségi és biztonságos szolgáltatások nyújtásában, beleértve a tanácsadói segítségnyújtást, az ingatlan bemutatását és kiválasztását, az ügyvédi irányítást, a dokumentáció előkészítését és a lehető legjobb ár kialakítását. Az Alpha Luxe Group-nál minden ügyfél igényeire szabott megközelítést kínálunk, akár külföldi, akár horvát állampolgár.

Az Alpha Luxe Group megbízásának előnyei, ingatlanszakértők Isztriában

A vevőknek bónusz szolgáltatásokat kínálunk, mint például:

  • az ingatlan jogi státuszának rendezése
  • a földhasználat elemzése
  • a due diligence és a cégek értékelésének kezelése
  • professzionális ingatlan karbantartás szervezése
  • felmérési szolgáltatások előkészítése
  • az ingatlan energia tanúsítványának felügyelete és
  • építészeti és építési szolgáltatások biztosítása

Válassza az Alpha Luxe Group-ot, a megbízható horvát ingatlanközvetítőt, amely elkötelezett amellett, hogy megtalálja az Ön életstílusához, költségvetéséhez és vágyaihoz illő ideális ingatlant.

Mint egy teljes körű ingatlanmegoldás, kezeljük az ingatlan tranzakció összes aspektusát, gyorsabb és biztonságosabb módot kínálva álmai ingatlanának megtalálásához, mint egyedüli keresés esetén. Fedezze fel szolgáltatásainkat!

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy segítséget kaphasson a tökéletes ingatlan megtalálásához!

+385 52 204 933