Energetikailag hatékony tervezési megoldásokra specializálódott mérnök-építészek

Az építészet elengedhetetlen az ingatlaniparban, legyen szó ingatlanok eladásáról, vásárlásáról vagy építéséről.

Például ha gyorsan szeretné eladni ingatlanát, célszerű egy építészt felkérni, hogy készítsen egy projekt megoldást, amely kiemeli az ingatlan előnyeit és potenciálját a leendő vevők számára.

Másrészről vásárláskor egy építész segíthet egy alkalmatlan ingatlant átalakítani álmai otthonává, és világos képet adhat arról, hogy az ingatlan adaptálható-e az Ön specifikus követelményeihez, és mekkora a projekt becsült költsége.

Feltéve, ha olyan modern, fenntartható ingatlant szeretne építeni, amely megfelel az Ön igényeinek és életstílusának, akkor csoportunk mérnök-építészekből és munkatársakból áll, akik az energetikai hatékonyság legmagasabb szintjei szerint terveznek.

Építészeink rendelkeznek passzív építészet tervezésére szóló tanúsítvánnyal (Certified Passive House Designer), és gazdag tapasztalattal rendelkeznek a lakóépítészet területén.

A modern lakhatást és a fenntartható építkezést kombináljuk, támaszkodva régiónk építészeti hagyományaira, hogy egyedi és funkcionális tervezési megoldást kínáljunk.

Építészeti szolgáltatások ingatlanvásárláskor, Alpha Luxe Group, Poreč

Építészeti szolgáltatásaink:

 1. Építészeti tanácsadás
 2. Helyi lehetőségek előzetes tanulmányozása
 3. Koncepcionális megoldások és projektek
 4. Fő projektek
 5. Megvalósítási projektek
 6. Belsőépítészeti projektek
 7. 3D fotorealisztikus látványtervezés
 8. 3D virtuális bejárások
 9. Inzolációs tanulmányok
 10. Épületfizikai projekt
 11. Szakmai és tervezési felügyelet
 12. Költségbecslések minden szakma számára

Interdiszciplináris és integrált megközelítésünk minden szükséges szakmát felhasznál egy minőségi projekt megoldás létrehozásához. Ezenkívül minden projektet egyedileg közelítünk meg, és nagyon érzékenyek vagyunk a természetre és a meglévő építésre.

Horvátországban a BIM technológia (Building Information Modeling) területén is úttörők vagyunk, amely lehetővé teszi az összes résztvevő együttműködését egy virtuális modellen, megkönnyítve a tervezési, építési és szakmai és tervezési felügyeleti folyamatot.

3D látványtervezések segítségével "valós időben" hozhat létre egy felismerhető építészeti koncepciót az építésszel, és így jobban pozícionálhatja ingatlanát a piacon.

Ingatlanja potenciálja határtalan a megfelelő építészeti tervezéssel.

Innovatív megoldásainkkal és tapasztalt szakértelmünkkel az Alpha Luxe Group biztosítja, hogy ingatlanja fenntarthatóvá, modernné és esztétikailag kellemessé váljon.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és emeljük fel az ingatlanélményét.

+385 52 204 933