Jogi Szolgáltatások Ingatlanügyletekhez

Az Alpha Luxe Group Ingatlan büszkén kínál szakmai és megbízható szolgáltatásokat minden ingatlanügylethez.

Az ügynökségi díjban szereplő alapvető jogi szolgáltatásokat kínálunk, további költségek nélkül. Jogi osztályunk ingatlanjogra, kötelező, kereskedelmi és társasági jogra specializálódott.

Ingatlantranzakciók jogi szolgáltatásai, az Alpha Luxe Group megbízhatósága

Jogi szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák:

 1. Dokumentum-ellenőrzés: Biztosítjuk, hogy minden létfontosságú dokumentum rendben legyen, beleértve a földhivatali kivonatokat, építési és használati engedélyeket, tulajdoni lapokat és kataszteri terveket.
 2. Jogi tanácsadás: Jogi szakértőink tájékoztatnak a társasházakról, közös tulajdonról, öröklésről, terhekről és továbbiakról.
 3. Szerződések előkészítése: Segítünk az elővételi szerződések, értékesítési szerződések és a tulajdonjog-bejegyzéshez szükséges tabuláris nyilatkozatok kidolgozásában.
 4. Tulajdonjogi bejegyzés javaslata: Javaslatot teszünk és kezdeményezzük a tulajdonjog bejegyzését.
 5. Változások bejegyzése az ingatlanban: Kezeljük és bejegyezzük az ingatlanban tett változásokat a kataszterben, sürgősségi eljárásokat is beleértve.
 6. Tulajdonjog átadása: Gondoskodunk arról, hogy a tulajdonjog átadásra kerüljön a közműszolgáltatóknak, mint az elektromosság, víz és egyéb közművek.

További jogi szolgáltatásokat is kínálunk kérésre, többek között:

 1. Jogi tanácsadás és engedélyek beszerzése: Jogi tanácsadást nyújtunk és beszerezzük az ingatlannal és építési eljárásokkal kapcsolatos helyszíni, használati és egyéb engedélyeket.
 2. Szerződések összeállítása és elemzése: Elemzünk és összeállítunk szerződéseket az ingatlanhoz kapcsolódó korlátozott alapvető jogok megszerzésével és átadásával kapcsolatosan, mint például jelzálogok, szolgalmi jogok és építési jogok.
 3. Képviselet a földhivatali eljárásokban: Képviseljük Önt minden földhivatali eljárás során.
 4. Építési szerződések összeállítása és elemzése: Elemzünk és összeállítunk építési szerződéseket.
 5. Bérleti szerződések összeállítása és elemzése: Elemzünk és összeállítunk ingatlan, föld vagy üzleti helyiségek bérleti szerződéseket.
 6. Ingatlan mélyreható felmérésének eljárásai: Kezeljük az ingatlan mélyreható tanulmányozására irányuló műveleteket.
 7. Társaságok mélyreható feljegyzésének eljárásai: Társaságok eladására vagy vásárlására mélyreható feljegyzési szolgáltatásokat nyújtunk.
 8. Jogi tanácsadás és dokumentumok kidolgozása: Jogi tanácsadást nyújtunk és kidolgozunk törvénykönyveket, szerződéseket és egyéb támogató dokumentumokat társaságok és egyéb jogi entitások létrehozásához, valamint a társaságok mindenféle státusváltozásához.
 9. Bonyolult változások teljes körű támogatása: Teljes körű támogatást nyújtunk bonyolultabb változások, mint például összeolvadások, felvásárlások, kiválások és átalakulások végrehajtásához.
 10. Társaságok alapítása: Segítünk külföldi állampolgároknak társaságok alapításában a Horvát Köztársaságban.

Az első dokumentum-ellenőrzési lépésektől a társaság alapításának bonyolult folyamataiig az Alpha Luxe Group Ingatlan mellett áll, hogy segítsen eligazodni az ingatlanügyletek összetettségében.

Szakértelmünket kiterjesztjük egy zökkenőmentes élmény nyújtására és egy olyan partnerséget ígérünk, amely prioritásként kezeli igényeit és céljait.

Vegye fel velünk, és kezdje meg gondtalan ingatlanügyleti utazását ma.

+385 52 204 933