Miért válassza az Alpha Luxe Group-ot az ingatlan igényeihez?

Miért az Alpha Luxe Group? Megbízható partner az ingatlanok terén Porečben
  • Minden ingatlanügyben teljes körű megoldást kínáló ügynökség.
  • Elkötelezettek vagyunk tranzakcióink integritásával, átláthatóságával és világosságával kapcsolatban.
  • Személyre szabott megközelítésünk és partnerségünk segíti ingatlanprojektjeinek megvalósítását.
  • Tapasztalt szakértői csapat, mely az ügyfél elégedettségére törekszik.
  • Garantált biztonság az ingatlanok vásárlásakor és eladásakor.
  • Folyamatos befektetés a marketingbe és a SEO-ba online jelenlétünk javítása és több ügyfél elérésének érdekében.
  • Széleskörű hirdetési elérés a releváns portálokon és közösségi média platformokon.
  • Csúcstechnológiás eszközök, technológiák és tervek az ingatlan bemutatásához.
  • Kizárólagos helyezések nélkül kínálunk szolgáltatásokat, szabadságot biztosítva az ügyfeleknek a választásban.
  • Folyamatosan fejlődünk és követjük a legújabb trendeket, hogy értékes és ambiciózus szakmai szolgáltatásokat nyújthassunk. Az Alpha Luxe Group-nál kivételes támogatási és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk az ingatlan eladásra való felkészítéséhez.

Szakértelmünk kiterjed kereskedelmi, lakó- és ipari ingatlanokra, szállodákra és vállalkozásokra. Széleskörű ismeretekkel, tapasztalattal és betekintéssel rendelkezünk az ingatlanpiacra, lehetővé téve az ingatlanok pontos értékelését. Dokumentációs elemzési és tanácsadási szolgáltatásaink, valamint az ingatlan piaci értékbecslése biztosítja az Ön számára a szükséges jogi biztonságot és átfogó adminisztrációs gondozást a tájékozott döntések meghozatalához.

Professzionális ingatlanfotózási és videófelvételi szolgáltatásaink a lehető legjobb fényben mutatják be ingatlanát, vonzva a lehetséges vevőket és segítve a legjobb ár elérését. Hirdetjük ingatlanát az összes releváns hazai és külföldi portálon, és ajánljuk azt ügynökségünk portfóliójából érkező lehetséges vevőknek. Mint egy teljes körű megoldást kínáló ügynökség, minden ügyfélnek személyre szabott támogatást és ingatlanportfóliót kínálunk. Jogi osztályunk, amely az ingatlan-, kereskedelmi- és társasági jogra specializálódott, megoldja minden jogi kérdést az ingatlan könyv-ingatlan igazolásától a tulajdonjog bejegyzéséhez szükséges dokumentumok benyújtásáig. Ha érdekel az ingatlanbefektetés, egy adott ingatlan felújítása vagy átalakítása, annak építése vagy felújítása magán- vagy üzleti célokra, mi segíthetünk Önnek.

Megtaláljuk az Ön igényeinek és érdeklődésének megfelelő ingatlant, elemezzük az ingatlan jogi állapotát, megszervezzük az összes szükséges engedély beszerzését, segítünk minőségi építészt és építési vállalkozót választani, összehangoljuk a gazdaságossági és befektetési tanulmányt, és elemzzük a finanszírozási lehetőségeket. Hálózatunk és szakértelmünk sok vevőt, fejlesztőt, vállalkozó tulajdonost, egyént és nagyvállalatot egyesített. Sok ajánlást kaptunk, amelyek növelték ügyfélkörünket a bennünk lévő bizalom révén, ami folyamatosan nőtt alapításunk óta.

A hagyományos fizetési módszerek mellett az Alpha Luxe Group az első horvát ügynökség, amely kriptovalutával történő fizetéseket integrált kínálatába, lehetővé téve számunkra, hogy részévé váljunk a globális kripto közösségnek és irányítsuk a turizmus, ingatlan és marketing szolgáltatások trendjeit. Ez az lehetőség nagyszerű előnyöket kínál ügyfeleinknek, mivel kriptovalutával is fizethetnek, amelyet a fizetés pillanatában euróra váltanak. Nincs kockázata a devizakülönbözeteknek sem, mivel a kriptovaluta euróra történő átváltása a fizetési tranzakció kezdeményezése után 15 percen belül megtörténik.

Együttműködünk Horvátország legjobb bróker céggel, valamint az Európai Unió egyik vezető bróker vállalatával, az Electrocoin-nal, hogy egyszerű, legális és professzionális kriptovaluta kereskedelmet tegyünk lehetővé. Partnerünk teljes mértékben megfelel az összes releváns horvát jogszabálynak. Jogászai folyamatosan dolgoznak a jogi keretek létrehozásán és kapcsolatok kialakításán a Horvát Köztársaság szabályozó hatóságaival.

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról

Hagyja, hogy ingatlana márkává váljon kizárólagos bemutatóinkkal és minőségi hirdetésünkkel, növelve esélyeit a gyors és hatékony értékesítésre. Vegye fel velünk a kapcsolatot ma, és tudjon meg többet szolgáltatásainkról és arról, hogyan segíthetünk Önnek ingatlan céljai elérésében.

+385 52 204 933