Átfogó szolgáltatások az Ön ingatlanának értékesítéséhez - Alpha Luxe Group Ingatlan

Adja el ingatlanát az Alpha Luxe Group-val: szakértői tanácsok és támogatás Porečben

Az Alpha Luxe Group-nál tudjuk, hogy az ingatlan értékesítése összetett folyamat, amely részletességet és szakértelmet igényel.

Ezért kínálunk átfogó szolgáltatásokat, hogy gyorsan és hatékonyan értékesíthesse ingatlanát a lehető legjobb áron.

Specializálódunk Istria, Horvátország ingatlanjaira, és szolgáltatásaink optimalizálva vannak az európai országokból érkező ügyfelek számára.

Íme azok a lényeges szolgáltatások, amelyeket az ingatlanának értékesítése során nyújtunk:

 1. Eladási előkészítési tanácsadás: Tanácsot adunk az ingatlan értékesítésre való előkészítéséhez, biztosítva, hogy a lehető legjobb fényben jelenik meg a lehetséges vevők számára.
 2. Jogi dokumentáció áttekintése: Szakértői csapatunk áttekinti az ingatlan jogi dokumentációját és jogi tanácsot nyújt, ha bármilyen jogi kérdés merül fel az értékesítés során.
 3. Professzionális ingatlanfotózás: Professzionális ingatlanfotózási szolgáltatást nyújtunk, hogy bemutassuk az ingatlan legjobb tulajdonságait és vonzzuk a lehetséges vevőket.
 4. Ingatlan értékelés: Ügynökeink átfogó értékelést készítenek az ingatlanáról, hogy segítsenek meghatározni az értékesítés legjobb árát.
 5. Hirdetés a releváns portálokon: Hirdetjük az ingatlant minden releváns hazai és külföldi portálon, hogy szélesebb körű lehetséges vevői körhöz juthassunk.
 6. Ajánlat a lehetséges vevőknek: Ajánljuk az ingatlant ügynökségünk bázisán lévő lehetséges vevőknek és ingatlan túrákat szervezünk, hogy azok könnyebben elképzelhessék magukat az adott térben.
 7. Jogi és adminisztratív támogatás: Jogi és adminisztratív támogatást nyújtunk az értékesítési folyamat során, beleértve az előszerződések, szerződések és táblázatos dokumentumok elkészítését.

Ezen alapvető szolgáltatások mellett kiegészítő szolgáltatásokat kínálunk az ingatlan hatékonyabb értékesítése érdekében.

Ezek a szolgáltatások a következők:

 1. Ingatlan jogi állapotának rendezése: Segítünk a jogi kérdések megoldásában az értékesítési folyamat során.
 2. Hitelesített értékelők általi ingatlan értékelés: Hitelesített értékelők által készített értékelést nyújtunk az ingatlan pontos árazásához.
 3. Földhasználati elemzés: Elemzést végezünk a földhasználatról, hogy segítsünk megérteni az ingatlan potenciálját.
 4. Cégfelmérések és értékelés értékesítésre: Cég értékesítése esetén részletes felmérést és értékelést készítünk a cégről.
 5. Professzionális ingatlan takarítás: Professzionális takarítási szolgáltatást nyújtunk, hogy az ingatlan a lehető legjobb állapotban legyen a lehetséges vevők érkezése előtt.
 6. Professzionális ingatlan videófelvétel: Professzionális videófelvételi szolgáltatást nyújtunk az ingatlan tulajdonságainak bemutatásához.
 7. Ingatlan energetikai tanúsítása: Segítünk az ingatlan energetikai tanúsításának beszerzésében, ami növelheti annak értékét.
 8. Építészeti és építési szolgáltatások: Építészeti és építési szolgáltatásokat kínálunk az ingatlan szükséges javításaihoz vagy fejlesztéseihez.
 9. Geodéziai szolgáltatások: Geodéziai szolgáltatásokat kínálunk az ingatlan határainak és méreteinek megértéséhez.
 10. Kisebb javítási és kézműves szolgáltatások: Kisebb javítási szolgáltatásokat nyújtunk, hogy az ingatlan a legjobb állapotban legyen a lehetséges vevők számára.

Használja ki az Alpha Luxe Group Ingatlan szakértelmét és átfogó szolgáltatásait, hogy sikeresen navigálhasson az ingatlan értékesítésénél.

Vegye fel velünk a kapcsolatot ma és élvezze a zökkenőmentes, hatékony és jutalmas ingatlanügyletet, amit megérdemel.

+385 52 204 933