Szakmai elismeréseink és díjaink

Az Alpha Luxe Groupnál büszkén tagjai vagyunk több szakmai szervezetnek, beleértve:

  1. Az ingatlanközvetítők szakmai csoportja
  2. A Horvát Kereskedelmi Kamara Ingatlanközvetítői Szövetsége
  3. Horvát Nemzeti Bizottság az Nemzetközi Kereskedelmi Kamara - ICC Horvátország részéről

Mint a legjobb gyakorlatok és üzleti etikai normák ingatlanközvetítői szolgáltatásokra vonatkozó Kódexének aláírói, elkötelezettek vagyunk a szakma legmagasabb sztenderdjeinek és etikai normáinak betartása mellett.

Elkötelezettségünket számos díj és elismerés ismerte el, köztük:

Az Alpha Luxe Group tanúsítványai, a szolgáltatások minőségének bizonyítéka

Company Wall business

AA+ Hitelminősítési Tanúsítvány

Az egyik legjobb hitelminősítési besorolást értük el, és kreditminőségi tanúsítványt kaptunk. Ez a tanúsítvány megerősíti, hogy minden kritériumnak megfelelünk és a hitelminősítési kiválóság élvonalába tartozunk.

Díjnyertes Alpha Luxe Group az International Property Awards-on

International Property Awards

A Nemzetközi Ingatlan Díjak

Cégünket a nemzetközi ingatlan- és ingatlaniparban kiválóságáért ismerték el. Ezt a presztízs díjat a kiválóság világhírű jeleként ismerik el, és büszkék vagyunk rá, hogy megkaptuk.

Alpha Luxe Group Ingatlanok, a Lifestyle Luxury Award 2020 nyertese, kiválóság Isztriában

Luxury Lifestyle

Luxus Életstílus Díjak

Horvátország legjobb luxus ingatlanközvetítőjeként ismertek el minket, elismerték hibátlan hírnevünket, szakmai teljesítményünket és mesterségbeli tudásunkat.

Lux Life Magazine díj 2021 az Alpha Luxe számára, a luxusingatlanok vezetője

Lux Life Magazine

Luxus Vezetők Díjaia Lux Life Magazintól

Horvátország legjobb luxus kereskedelmi ingatlanközvetítőjeként ismertek el minket egyedülálló luxusingatlanos megközelítésünkért és minden igényt kielégítő szolgáltatásunkért a magán vásárlók és az ingatlanbefektetők számára Horvátországban, Európában és azon túl.

Alpha Luxe Group, a Corporate LiveWire Horvátország 2021/2022 ingatlanokban győztes

Corporate Livewire

Corporate Livewire Prestige Díjak

2021/22-ben az év luxus ingatlanközvetítőjének neveztek el minket. A zsűri innovatív és hatékony módszerünkért dicsért minket, melynek segítségével a belföldi és nemzetközi befektetők ingatlant vásárolhatnak Horvátországban.

Az Alpha Luxe Group a Bellevue Best Property Agents 2023 között, elit ügynökségek

Bellevue

Bellevue Legjobb Ingatlanközvetítők 2023

Az Alpha Luxe Group büszkén viseli a Bellevue Legjobb Ingatlanközvetítők díját, erősítve elkötelezettségünket a horvátországi kiváló ingatlanszolgáltatások iránt. Kivételes szolgáltatásainkért és mély piaci szakértelmünkért ismertek el minket, melyekkel az ingatlanipar élvonalában állunk, biztosítva ügyfeleink számára az optimális megoldásokat.

Folyamatosan törekszünk szolgáltatásaink javítására és a legújabb technológiákba való befektetésre, hogy jobban kiszolgálhassuk ügyfeleinket.

Az Alpha Luxe Groupnál elkötelezettek vagyunk a kivételes ügyfélszolgálat mellett és az elvárások minden lépésben történő felülmúlása érdekében.

Hadd segítsünk megtalálni az álmai ingatlanát, és tegyük az ingatlanvásárlási folyamatot stresszmentessé és élvezetessé.

Kapcsolódjon az Alpha Luxe Group-hoz, Horvátország többszörösen díjazott luxus ingatlanközvetítő ügynökségéhez, és tapasztalja meg példátlan elkötelezettségünket az ügyfél-elégedettség és iparági kiválóság iránt. Álmai ingatlana várja Önt.

+385 52 204 933