Ismerje meg csapatunkat

Marijana Budimir, licencelt ingatlanügynök | Engedély száma: 156/2022

Licencelt ingatlanügynök és jogi végzettséggel rendelkező, Marijana Budimir az Alpha Luxe Group-tól, Isztria, Poreč

Marijana Budimir, licencelt ingatlanügynök és jogi diplomával rendelkező ügyvéd, aki letette a jogi vizsgát, több mint 12 év tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban.

Szakértelme a jogi ügyek, pénzügyi befektetések, ingatlanbefektetések, a jogi szektor és az M&A szektor területére terjed ki. Szakértelme és mély tudása pótolhatatlan taggá teszi őt csapatunkban. Oktatási eredményeit a Cambridge-i Egyetem MBA-je és más prestízsprogramok egészítik ki, beleértve az IEDC Bled-en az effektív vezetés modulját, a Silva International, Inc. tanúsítványát és más hasonló képesítéseket.

Marijana az Alpha Luxe Group egyik fióktelepét vezeti, ahol lenyűgöző, sikeres tranzakciók portfólióját fejlesztette ki. Komplex szolgáltatásokat nyújtva Marijana útmutatja az ügyfeleket az ingatlanokba történő befektetés során, személyre szabott megközelítést alkalmazva az egyedi igényeikhez.

Munkája nem csak állás, hanem elkötelezettség a kliensek számára hosszú távú érték teremtésére.

Integráltuk az ingatlanpiac összes kritikus tevékenységét, hogy egy helyen teljes körű szolgáltatásokat nyújtsunk, lehetővé téve jelentős időmegtakarítást és az befektetési folyamat optimalizálását az Ön ingatlanos céljainak megvalósítása érdekében.

Az ingatlanokkal kapcsolatos minden igénye és kérdése esetén forduljon Marijana Budimirhoz, megbízható partneréhez és útmutatójához.

+385 95 363 1893


Robert Budimir, ügyvezető igazgató és licencelt ingatlanügynök | Engedély száma: 196/2019

Robert Budimir, licencelt ügynök, Alpha Luxe Group, ingatlanszakértő, Porečből, Isztriából

Több mint egy évtizedes tapasztalattal az értékesítés és vállalkozás területén, Robert a szenvedély, innováció és elkötelezettség szinonimájává vált az ingatlanvilágban. Elkötelezett az kivételesen szakmai, türelmes és egyedi szolgáltatás nyújtásában, és több nyelven való kommunikációs képessége sikeres interakciókat tesz lehetővé a sokszínű globális ügyfélkörrel.

Robert sikeresen vezeti a marketingre és ingatlanértékesítésre összpontosító csapatot, integrálva a legújabb trendeket és technológiákat az ügyfelek igényeinek optimális kielégítésére. Rugalmassága és hozzáférhetősége kulcsfontosságúak szolgáltatásaink kiválóságához, vezetése biztosítja, hogy minden csapattag ugyanazt az elkötelezettséget ossza meg az elsőrangú szolgáltatás iránt.

Oktatási eredményeit a Cambridge-i Egyetem MBA-je, az üzleti alkalmazás programozása és webdizájn a Pro-Anima Intézetben, a Silva International, Inc. tanúsítványa, idegenvezetői engedély és további képesítések egészítik ki. Új kultúrák és technológiák felfedezés iránti szenvedélye, valamint a folyamatos tanulás iránti elkötelezettsége összhangban tartja az iparági trendekkel és gazdagítja vállalati kultúránkat.

Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek az első konzultációtól az befektetések lezárásáig terjednek, hosszú távú kapcsolatokat alakítunk ki Önnel, és hosszú távú értéket teremtünk, hogy biztosítsuk Önnek a prémium ingatlanélményt.

Az ingatlanokkal kapcsolatos minden igényéhez forduljon Robert Budimirhoz, megbízható partneréhez és útmutatójához az ingatlanvilágban.

+385 95 363 1892