Adatvédelmi irányelv az ALPHA LUXE GROUP számára

ALPHA LUXE GROUP d.o.o. (a továbbiakban "ALPHA LUXE") értékeli az Ön magánéletét és technológiát fejleszt azért, hogy az internetet a legjobb és legbiztonságosabb módon használhassa. Ez a dokumentum az ALPHA LUXE weboldalára vonatkozik és az adatgyűjtést és használatot szabályozza. Az Ön magánéletének védelme érdekében kérjük, olvassa el ezt a szöveget teljes egészében, hogy megértse, milyen információkat gyűjtünk Öntől és hogyan használjuk azt. Az adatok bizalmasságával kapcsolatos kérdéseket az címre küldheti.

SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSE

Az ALPHA LUXE olyan személyes információkat gyűjt, mint az e-mail cím, név, lakó- vagy üzleti cím és telefonszám. Az ALPHA LUXE anonim demográfiai információkat is tartalmaz, amelyek nem egyedülállóak, mint például a nem, preferenciák vagy érdeklődési kör. Az ALPHA LUXE automatikusan gyűjt információt a számítógép merevlemezéről vagy szoftveréről, beleértve az IP-címet, a böngésző típusát, a domainnevet, az elérési időt és a weboldal címét. Az ALPHA LUXE ezt az adatot használja szolgáltatásainak nyújtásához, minőségének fenntartásához és általános statisztikákhoz a weboldal használatával kapcsolatban.

ADATOK HASZNÁLATA

Az ALPHA LUXE gyűjti és használja személyes adatait a weboldal karbantartásához és a keresett szolgáltatások nyújtásához. A személyes adatok tájékoztatják Önt más, az ALPHA LUXE vagy annak partnerei által kínált termékekről vagy szolgáltatásokról. Az ALPHA LUXE nem ad tovább adatokat harmadik feleknek. Az ALPHA LUXE nem adja el vagy bérli felhasználói listáit harmadik feleknek az Ön engedélye nélkül.

ADATOK BIZTONSÁGA

Az ALPHA LUXE védi adatait a jogosulatlan hozzáféréstől, használattól vagy közzétételtől. Személyes adatait egy olyan szerveren tároljuk, amelyhez csak kiválasztott egyének és szolgáltatók férhetnek hozzá. Más weboldalak, amelyekhez weboldalunkon keresztül fér hozzá, saját adatvédelmi és adatgyűjtési állításaik vannak, valamint arról, hogyan használják és közzéteszik azokat. Az ALPHA LUXE doo semmilyen módon nem felelős a harmadik felek gyűjtési és feldolgozási módjaiért és feltételeiért.

SZEMÉLYES ADATOK MEGŐRZÉSE

Az ALPHA LUXE csak addig dolgozza fel adatait, amíg elérheti a "Személyes adatok használata" című szakaszban leírt célokat, és feldolgozásra kerülnek, amíg nem gyakorolja tiltakozásának vagy a feldolgozás korlátozásának jogát. A fentiek mellett az ALPHA LUXE megőrzi személyes adatait addig, ameddig a vonatkozó adatvédelmi törvény ezt szükségesnek vagy megengedettnek tartja.

GYERMEKEK MAGÁNÉLETÉNEK VÉDELME

Az ALPHA LUXE komolyan veszi a gyermekek magánéletének védelmét. A weboldalt az alábbiakban felsorolt joghatóság minden vonatkozó törvényének megfelelően működtetjük.

Nem gyűjtünk személyes információt senkitől, aki nem töltötte be a tizenhat (16) évet, vagy ha az alkalmazandó jog ezt megengedi, a tizenhárom (13) évet. A tizenhat (16) év alatti gyerekeknek, vagy ha az alkalmazandó jog ezt megengedi, a tizenhárom (13) év alattiaknak szülői/gondozói engedéllyel kell rendelkezniük, mielőtt bármilyen személyes információt megadnának a weboldalnak. Ha megállapítjuk, hogy a felhasználó ezen életkor alatt van, nem használjuk vagy őrizzük meg a személyes adatait a szülők/gondozók engedélye nélkül. Ilyen engedély nélkül a gyermek nem vehet részt bizonyos tevékenységekben. Egy szülő/gondozó áttekintheti, eltávolíthatja, módosíthatja vagy megtagadhatja gyermekének személyes adatainak további gyűjtését vagy használatát azzal, hogy kapcsolatba lép velünk az címen vagy a weboldalon megadott telefonszámon.
SECURITY PRACTICES

Az ALPHA LUXE-nál tudjuk, mennyire fontos személyes adatainak védelme. Megfelelő fizikai és elektronikai intézkedéseket vezettünk be az általunk gyűjtött adatok védelme érdekében. Azonban nem garantáljuk, hogy weboldalunkon vagy szervereinken tárolt információk teljes mértékben védettek lesznek harmadik felek (hackerek) jogosulatlan hozzáférésétől. Weboldalunk használatával elfogadja és tudomásul veszi ezt a kockázatot. A vonatkozó jog által engedélyezett legteljesebb mértékben minden felelősséget kizárunk bármilyen károkért (beleértve, de nem kizárólagosan, közvetlen, különleges, közvetett, következményi vagy büntető károkért, akár szerződéses, akár nem szerződéses jellegű), amelyeket azért szenvedett el, mert bármilyen információját elveszítettük, jogosulatlanul hozzáfértek, rosszul használták fel, vagy megváltoztatták, amit weboldalunkra küldött.

ALKALMAZHATÓ JOG / ILLETÉKESSÉG

Ezt az Adatvédelmi irányelvet és weboldalunkkal kapcsolatos minden ügyet a Horvát Köztársaság törvényei szabályozzák, nemzetközi jogi elvek figyelembevétele nélkül. Weboldalunk használatával elfogadja, hogy minden jogi eljárást, amely weboldalunkkal és ezzel az Adatvédelmi irányelvvel kapcsolatos, kizárólag a Horvát Köztársaság megfelelő bíróságaihoz terjesztik elő. Nem állítjuk vagy sugalljuk, hogy weboldalunk vagy weboldalunk tartalma/materiai alkalmasak a Horvát Köztársaságon kívüli használatra. Weboldalunkon azokról a termékekről vagy szolgáltatásokról nyújtott információk csak a Horvát Köztársaságban érvényesek. Ezek a termékek és szolgáltatások csak bizonyos helyeken érhetők el. A Horvát Köztársaságon kívül Ön felelős az összes vonatkozó helyi törvény betartásáért.

VAGYONÁTADÁS

Üzletmenetünk során eladhatjuk vagy megszerezhetjük eszközöket. Ha más entitás az ALPHA LUXE-t vagy szinte az összes vagyontárgyunkat megszerezné, minden személyes és nem személyes adatot, amit weboldalunk felhasználóiról gyűjtöttünk, ilyen entitásnak átadhatók. Továbbá, ha ellenünk bármilyen csőd- vagy átszervezési eljárást kezdeményeznek, az ilyen információt a mi tulajdonunknak tekintik, és harmadik feleknek eladhatók vagy átadhatók.

MENTŐZÁRADÉK

Feltételezzük, hogy az Adatvédelmi irányelv ezen rendelkezése érvénytelen, törvénytelen vagy végrehajtásra nem alkalmas bármilyen törvény vagy közpolitika alapján. Ebben az esetben ilyen rendelkezés nem alkalmazandó abban a mértékben, amelyben érvénytelen vagy végrehajtásra nem alkalmas, és a többi rendelkezés teljes mértékben hatályban marad.

VÁLTOZÁSOK ÉS FRISSÍTÉSEK ADATVÉDELMI IRÁNYELVÜNKBEN

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor és előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk vagy frissítsük Adatvédelmi irányelvünket. Kérjük, időről időre ellenőrizze weboldalunkat az Adatvédelmi irányelvünkben esetlegesen bevezetett változások vagy frissítések miatt, amelyeket itt teszünk közzé, és az Adatvédelmi irányelv első oldalán feltüntetjük a frissített hatálybalépési dátumot, ha bármilyen változás vagy frissítés történt.

VESSZEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Ha bármilyen kérdése vagy megjegyzése van ezen Adatvédelmi irányelvvel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a címen.

Örömmel fogadjuk visszajelzését, és kereskedelmi ésszerűség szerinti erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy az aggodalmakat haladéktalanul kezeljük.

ALPHA LUXE GROUP d.o.o. Mate Vlasića 17, 52440 Poreč Munkaidő: H-P 9:00-19:00 OIB (ÁFA): HR 69925939724, MBS: 130092679 Bejegyezve a Pazini Kereskedelmi Bíróságnál, a jegyzett tőke HRK 20,000.00, teljes mértékben befizetve.

Igazgatósági tagok: Robert Budimir Tranzakciós számla:

IBAN HR27 2340 0091 1110 03017, nyitva a Privredna Banka Zagreb dd-nél. BIC / SWIFT: PBZGHR2X