Professzionális videó felvétel és produkciós szolgáltatások az Ön ingatlanjához

Az Alpha Luxe Group-nál felismerjük a minőségi marketing fontosságát a gyors és hatékony értékesítés elérésében.

Ezért hoztuk létre az Istra Plakati-t - egy teljes körű, "minden egy helyen" marketing ügynökséget, amely kreatív tervezést, audió- és videó produkciót, valamint reklám- és médiafelület bérletet kínál.

Szolgáltatásaink széles körű marketing igényeket szolgálnak ki elfogadható áron. További információért szolgáltatásainkról és széleskörű reklámfelület opcióinkról, kérjük látogasson el az Istra Plakati oldalára.

Az egyik specializált szolgáltatásunk az, hogy vonzerővel bíró, nagyfelbontású videókat készítünk az Ön ingatlanának belső, külső területéről és környezetéről, földi vagy légi szinten.

Professzionális ingatlanfotózás, Alpha Luxe Group Poreč

Kizárólagos bemutatásunkkal és minőségi reklámozásunkkal ingatlanát márkává alakíthatja és jelentősen javíthatja az értékesítés gyorsaságának és hatékonyságának esélyeit. Az Istra Plakati a legmodernebb eszközöket használja, hogy biztosítsa a videófelvétel és produkció legmagasabb szintjét.

Szakértői csapatunkkal együttműködve készítünk meggyőző videót, amely kiemeli ingatlanának legjobb tulajdonságait és felkelti a potenciális vásárlók figyelmét.

Alakítsa át ingatlanát lenyűgöző márkává az Alpha Luxe Group professzionális videó felvétel és produkciós szolgáltatásaival.

Vegye fel velünk a kapcsolatot címen ma, egy fokozott marketing élményért, ami növeli a gyors és hatékony értékesítés esélyét.

+385 52 204 933